Over mij

Anneke van der Plas

 “Neem de tijd om te luisteren naar wat je al weet”

 

Mijn praktijk voor Cranio Sacraal Therapie is gestart in juni 2004.  De opleiding voor cranio sacraal therapeut heb ik gedaan bij Etienne Peirsman, oprichter van Peirsman Cranio Sacraal Academie. 

 

 

Mijn ervaring

In 2000 kwam ik voor het eerst in aanraking met Cranio Sacraal Therapie en heeft mij direct geraakt. De zachte aanraking, de rust en verstilling wat bijzondere lichaamssensaties en inzichten geeft.

Na mijn opleiding voor yogadocente in Ilpendam (afgerond in 1997) was Cranio de volgende stap op mijn spirituele pad. Daarna heb ik me nog verder persoonlijk en professioneel kunnen ontwikkelen met o.a. diverse nascholing, Medische basiskennis op HBO niveau, intervisie met fijne college en sociaal communiceren. Maar ook in het dagelijks leven zijn er genoeg momenten om mij te ontwikkelen en steeds weer te leren als moeder, als partner, als yogadocent en als therapeut. Als mens.

Kernwoorden die ik belangrijk vind zijn: aandacht, betrokkenheid, veiligheid.  Andere mensen omschrijven me als rustig, empathisch, relativerend.

Graag wil ik met je de ervaring delen wat Cranio voor jou kan betekenen. Heb je belangstelling en voelt het goed voor je, neem dan gerust contact op.